My Every Night Date Light

Een dekbed voorzien van super zachte katoen batist stof én gevuld met zéér vulkrachtige vezels die een natuurlijke behandeling hebben ondergaan tegen huisstofmijten. Elke zomer-nacht opnieuw verzekerd van een date.

Iedere nacht is een ritueel. Wat is er heerlijker om zich te kunnen nestelen in een lekker licht én knuffel zacht dekbed. En als extraatje : een behandeling op basis van natuurlijke bestanddelen tegen de vermenigvuldiging van huisstofmijten en zoals altijd bij Plumka zorgen wij voor die extra zachtheid, dat knusse gevoel en een die esthetische look die van het My Everynight Date dekbed een bijzondere slaappartner maken. M.a.w. een welverdiende naam !
De Light versie van het My Everynight Date dekbed zal niet je date zijn van slechts één zomernacht. Dank zij de vulling die een natuurlijke behandeling heeft ondergaan tegen huisstofmijten is ze het ideale dekbed voor het tussenseizoen of de verwarmde kamers.
Het dekbed My Everynight Date Light is lichter dan het My Everynight Date Classic en bijgevolg het perfecte dekbed voor de zomerstemperaturen of voor de kamers die verwarmd worden. Ze is voorzien van een katoen batist, afgeboord met een elegante bronzen bies en voorzien van lintjes met drukknopen om hiermee de mogelijkheid te bieden om haar te combineren met één van een andere dekbed. Alleen op die manier bekom je de ideale isolatielaag in geval van aanzienlijke temperatuursdalingen. Dit dekbed bezit bovendien ook een natuurlijke behandeling van de vezels tegen huisstofmijten. Kortom : My Everynight Date is iedere avond telkens weer aanwezig op de afspraak, welke versie je ook kiest !

Geschikt voor

  • Zomer
  • Een verwarmde kamers
  • Als U het vaak warm hebt
  • Personen die gevoelig voor huisstofmijten zijn

Samenstelling en fabricatie

  • Gevuld met gekaarde vezels 100% polyester, in lagen. behandeld tegen de vermenigvuldiging van huisstofmijten. Behandeling met 100% natuurlijke actieven. Gewicht : 135gr/m².
  • Overtrekt door een mooie batist100% katoen.
  • Gestikt in "open carrés". Met drukknopen op lintjes. Afgewerkt met bronzen biesje

Lichettes à pression

Gedacht en ambachtelijk gemaakt in onze werkplaatsen in Linkebeek, België.
Oekotex gecertificeerd.

Made in Belgium

Picto2017Onderhoud2          Picto2017VindVerkooppunt1