Theraflex soft

Het high-tech ergonomische latex hoofdkussen met verschillende comfortzones, extreem zacht en vormvast. Soft versie.


Met dit Theraflex Soft kussen ontdekt u het compromis tussen een ergonomisch kussen met een latexkern van superieure kwaliteit en de elasticiteit van een zacht en soepel kussen. Naargelang de gewenste slaaphouding kan u bij Theraflex kiezen welk van de zijden of kanten u gaat gebruiken. In alle gevallen zullen uw nekwervels steeds perfect ondersteund worden en de schouderholte juist opgevuld zijn. Net voor het slapen gaan moet u kiezen hoe intens uw relaxatie tijdens de komende nacht zal zijn.

Het Theraflex kussen, gedeponeerd model van Plumka, is wellicht één van de kussens waar onze R&D-afdeling het langst aan gewerkt heeft. Het resultaat is een op maat gemaakt model dat tegemoet komt aan de meest veeleisende slaper op het vlak van orthopedische aanpasbaarheid vanwege de speciale vorm in latex voorzien van lengtegroeven. Theraflex kan op verschillende manieren gebruikt worden dankzij de 3 comfortzones om ofwel in rug- en zijlig te slapen afhankelijk van de gekozen kant. In het midden is er een apart gedeelte dat het hoofd zachter ondersteunt en hierdoor de stabiliteit van de stevigere zijkanten extra benadrukt. Ook de optimale verluchting is een feit dankzij de veelvuldige lengtegroeven aan de onderkant. Het geheel is voorzien van een zéér zachte, afritsbare strechhoes. Bestaat in soft en medium versie.

Geschikt voor

  • Een ergonomisch comfort
  • Vormvast zijn en gebogen vorm behouden
  • Zacht door de gematelasseerde hoes
  • Niet wegzaken in het kussen

Samenstelling en fabricatie

  • Gevuld met geprofileerd latexschuim “3 comforten in 1” (exclusif model van Plumka).
  • Overtrekt door super zacht, jacquard, bestaande uit 39% lyocell vezels (uit houtvezels van eucalyptus) met merk Tencel-61%polyester
  • Afwerking met binnenstiksel en een ritssluiting.

Gedacht en ambachtelijk gemaakt in onze werkplaatsen in Linkebeek, België.

Made in Belgium

Picto2017Onderhoud2     Picto2017VindVerkooppunt1