Twen Dacron 95

De ideale Twen voor de kleintjes met mama's en papa's die nog geen licht verteerbare melk hebben gevonden.


Met het Twen gamma biedt Plumka kussens aan die perfect passen bij de vorm van kleintjes (na 2 jaar). In z'n Dacron95 versie kan het regelmatig bij hoge temperaturen (95°C) gewassen en gedroogd worden zonder te krimpen. De zachtheid blijft hoedanook behouden en de kinderen kunnen hierdoor goed blijven slapen dankzij een perfect hygiënisch beddengoed. Hoewel de Twen Dacron95 geen anti-reflux kussen is, is het toch mogelijk om de onaangename effecten te minimaliseren vanwege het gemakkelijke onderhoud. Tip: af en toe in de wasmachine stoppen met Knuffeltje, ze zullen toch zo graag eens samen spelen in de trommel...

Twen Dacron95 van Plumka is gevuld met vlokken die een gewijzigde struktuur bevatten om precies gewassen te kunnen worden op 95°C en gedroogd in de machine. De stof is speciaal behandeld om niet te kunnen krimpen bij frequente wasbeurten op hoge T°. Hoewel de meeste klassieke hoofdkussens met standaardvlokken bij het wassen op hoge T° tot 20% van hun vulkracht verliezen, samenkoeken of minder zacht worden (-40%) verliest Dacron95 bijna niets (+/- 2%) van z'n vulkracht en blijft steeds zacht, zelf na 10 wasbeurten op hoge T°. Gestest en goekgekeurd !

De vlokken zijn afkomstig uit 100% polyestervezels. Ze werden oorspronkelijk ontwikkeld om de eigenschappen van dons en veren zo goed mogelijk na te bootsen mét behoud van een langdurige ondersteuning.
Deze vezelvlokken hebben, in vergelijking met "klassieke" polyestervezels, als bijzonder kenmerk dat ze zich voortdurend aanpassen aan iedere hoofdbeweging en zo voor een "op-maat" comfort zorgen  gedurende de hele nacht.

 

Geschikt voor

  • Kinderen
  • Op hoge temperatuur (95°C) wassen
  • Een ergonomisch komfort voor de gevoelig nek van de kinderen

 Samenstelling en fabricatie

  • Gevuld met bolvezels 100 % polyester, met het merk Dacron95 (by Dacron).
  • Overtrekt door een krimpvrije stof (max. 4%) 100% katoen, met een stiknaad in het midden.
  • Afgewerkt met inwendig veiligheidsstiksel met hoge scheurweerstand

Gedacht en ambachtelijk gemaakt in onze werkplaatsen in Linkebeek, België.

Made in Belgium

ConseilsEntretienNLD        TrouverPointVenteNLD