De slaap en de 5 zintuigen


Het luisteren naar het eigen lichaam
Het ritme van Uw dagelijkse bezigheden neemt steeds toe alsook de lichamelijke en mentale agressie. Plumka is steeds bekommerd om de verbetering van Uw levenswijze, Uw gezondheid en Uw hygiëne. Door het voortdurend zoeken naar een lichamelijk gevoel van welbehagen en psychologische afzondering, hunkert ons lichaam naar ontspanning en stopzetting van elke stresserende activiteit om een bron van vrede en rust te bereiken. Plumka helpt u bij uw zoektocht naar Morpheus, geeft hierdoor zin aan uw slaap en baant voor u de weg naar een kwalitatieve en genotvolle rust op ieder moment van de dag en de nacht.


De smaak van het welzijn
Plumka is voortdurend bekommerd om Uw comfort terwijl U de ogen sluit. Haar beddengoedcollectie past zich aan aan Uw wensen en behoeften tijdens Uw slaap. Hoofdkussens en dekbedden worden speciaal ontwikkeld en vervaardigd door haar R&D-afdeling om ieders verwachtingen in te vullen. Eens men de smaak van een zalige nacht heeft geproefd, geniet men verder seizoen na seizoen. De zomer, de herfst, de winter en de lente hebben voor Plumka geen geheimen meer maar werden daarentegen in de loop der jaren synoniemen van cocooning en van comfort-klimaat.


Het aanvoelen en de grondstoffen
De roep naar het sensuele van de grondstoffen van Plumka-producten is geen toeval want dit strookt met het zoeken naar zowel de weldaad als het esthetische van het product. De pluimen en dons worden zorgvuldig geselecteerd, zijn 100% nieuw en behandeld. Sommige stoffen om allergieën te beperken werden officieel goedgekeurd door laboratoria en de synthetische vullingen en de verschillende soorten schuim zijn bestudeerd om te beantwoorden aan de behoeften op het vlak van ergonomie, hygiëne en een diepgaande relaxatie tijdens de slaap.


De adem van het leven
Eén derde van Uw leven brengt U door in Uw bed. Rustig ademen, vrij dromen, slaapstoornissen vermijden en een vermoeid lichaam herstellen door middel van een nachtrust zijn een privilegie dat moeilijk te bewaren is. Plumka past zich aan alle levensritmen aan, vanaf de kinderjaren tot en met de derde leeftijd.


De aandacht ten aanzien van haar producten en klanten
Als onmisbare partner op het vlak van slaapcomfort spitst Plumka zich voornamelijk toe op haar producten, vanaf de creatie tot aan de fabricatie en de verpakking. Dankzij haar aandacht, snelheid en flexibiliteit beantwoordt Plumka aan al Uw verlangens.

Goede rust...